Me hypättiin. Mä menin siis Monalla. Eka tuntilistassa oli lukenu "Mona TAI Jasi" mutta Jutta oli vetäny korjausteipillä ylis siitä "TAI Jasi", en mä tiedä miks mut eka mä en ees huomannu sitä mut kun aloin kattoon tuntilistoja ja huomasin sen korjausteipin. Ei se nyt mua sillee haitannu mut olis kiva, jos olis saanu hypätä Jasilla ja sit kun se häipyy Kemiöön taas 2.6.

Eka me mentiin puomeja ravissa ja kevyessä istunnassa. Sit piti mennä laukassa ja oli siinä joku tosi mini este. Sit siihen tuli ihan kunnon este (40-60cm) ja se laukassa ja sama toiseen suutaan. Sit siihen tuli 2 estettä ihan peräkkäin, väliin ei tullu yhtään askelta isoimmilla hevosilla (kuten Monalla). Mona nyt ei ollu mikään kauheen hyvä hyppäämään tai sen hyppytekniikka ei oo mitään parhaimpia. Jollain ponilla se yks loikka oli kuin jostain oppikirjasta (Jutan mukaan).

Lyylilla alko alomaan hyppyongelmia tunnin lopussa. Se ei olis millään halunnu hypätä ja meni koko ajan ohi ja alko jostain syystä vetään kiitoo tai kovaa laukkaa. Sit Jutta näytti Annille, miten pitää hidastaa jos Lyyli lähtee meneen niin kovaa koska semmonen vauhti alkaa oleen jo vaarallista. No heti sen jälkeen Lyyli meni hyvin ne esteet.

Tunti oli ihan kiva ja Mona on tosi kiva. Linan ja Lempin varsat on tosi söpöjä. Linan varsa on ori ja Lempin tamma. Kumpiki on omalla tavallaan söpöjä.